Proffs på bilglas i Göteborg


Glasmästare specialiserad på bilglas | EST 1989

Fri lånebil vid vindrutebyte. Välkommen till Thoréns Glas, din moderna bilglasexpert i Göteborg. Till oss är du varmt välkommen att vända dig både som privatperson och som företag. Hos oss hittar du flera kunniga bilglasmästare som är specialiserade på bilglas och att reparera stenskott i vindrutor, byta bilglas och byta vindrutor. Vi utför en rad olika glasmästeritjänster kring personbilar, husbilar, lastbilar & bussar och anpassar oss efter just dina önskemål. Vi tar reda på dina behov och hjälper dig ta fram lösningar som verkar passa dig bäst.

Byta bilglas göteborg

När det kommer till att byta bilglas i Göteborg, är Thoréns Glas ditt självklara val. Med över 30 års erfarenhet i branschen, vet vi exakt hur man hanterar allt från små stenskott till stora sprickor i vindrutan. Vårt team av experter är specialiserade på att laga bilglas, byta bilglas och garanterar alltid högsta kvalitet till bästa möjliga pris.

Att byta bilglas kan vara en dyr affär, men med Thoréns Glas får du alltid ett konkurrenskraftigt byta bilglas pris. Vi förstår vikten av att reparera bilglas snabbt och effektivt, och därför erbjuder vi snabba tider för byte av bilglas. Oavsett om du behöver byta ut bilglas eller bara vill ha en snabb reparation, är vi här för att hjälpa dig.

Vi är stolta över att vara Göteborgs ledande bilglas byte service. Så nästa gång du tänker "byt bilglas", kom ihåg Thoréns Glas - din partner i Göteborg för alla dina bilglasbehov.

Vanliga frågor om bilglas Göteborg:

Hur mycket kostar det att byta bilglas i Göteborg hos Thoréns Glas?

Priset för att byta bilglas varierar beroende på bilmodell och skadans omfattning. Kontakta oss direkt för en exakt offert.

Hur lång tid tar det att laga bilglas hos er?

Beroende på skadans omfattning kan det ta allt från 30 minuter till några timmar. Vi rekommenderar att boka tid i förväg för snabbast möjliga service.

Erbjuder ni garanti på er bilglas service?

Ja, vi erbjuder en omfattande garanti på alla våra tjänster. Vårt mål är 100% kundnöjdhet.

Vad ingår i priset när jag vill byta bilglas?

Vårt pris inkluderar arbetskostnad, nytt glas och eventuella tilläggstjänster som du väljer.

Från 0 kr i självrisk

Här betalar du från 0 kr för att laga ett stenskott & du har låg självrisk, fri lånebil när du byter vindrutan hos Thoréns Glas. Vi vänder oss till både privatpersoner och företagskunder. Inget jobb är för stort eller för litet för oss.

Till prislistan

Laga Stenskott

Vi lagar dina stenskott medans du väntar. Det innebär en stor besparing både för dig, miljön och försäkringsbolaget. Från 0 kr i självrisk, Thoréns Glas fyller i blanketter och tar kontakt med ditt försäkringsbolag, allt det sköter vi.

Laga stenskott

Byta Vindruta

Vi är otroligt noga och måna om din säkerhet när du lämnar in din bil för att byta bilglas i Göteborg. Termen ”Advanced Driver Assistance Systems” (ADAS) beskriver de avancerade funktionerna som många bilar är utrustade med idag.

Byta vindruta

Tidsbokning för byte av bilglas i Göteborg

 Ju fortare du gör en stenskottslagning, desto större chans har du att rädda din vindruta. Vi har dropIn på stenskottslagning. För att underlätta för dig samarbetar vi med samtliga försäkringsbolag i Sverige och du betalar ingen självrisk (företag betalar moms). Här bokar du tid för lagning av stenskott och byte av  vindruta

Boka Tid

" Perfekt service, från start till mål, mycket nöjd!! "

Mirce Velevski

" I stressade tider fick jag snabb och bra hjälp 😊"

Einar Launing

FRÅGA OM BILGLAS? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ RINGER VI UPP DIG!

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Ryds Stig Center ( fd Thorens)

Ny kund
Kund sedan tidigare
Med försäkring & självrisk
Utan försäkring