Betala bara självrisk vid vindrutebyte

Byte av vindruta Göteborg - vi fixar allt!

Gratis Bosch Torkarblad & fri lånebil vid vindrutebyte. Vi är utbildade och auktoriserade bilglasmästare med högsta kompetens för att byta vindrutor & bilglas. Lämna bilen på morgonen och hämta den på eftermiddagen. Vi erbjuder fri lånebil inkl. fria vägtullar när du ska byta vindruta hos oss. Rutan är bytt och skadeanmälan gjord till ert försäkringsbolag – smidigt och enkelt! Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och har datoriserad uppkoppling mot de flesta av dem och även mot Vägverket. Självrisken för att byta vindrutan på din bil varierar beroende på försäkringsbolag, men vi är garanterat bland de som svarar snabbast kring just din självrisk i Göteborg. Vi byter och lagar vindrutor på alla bilfabrikat, tex Volvo, VW och Audi mfl.  Om det är så att du önskar byta vindruta utan försäkring, är du välkommen att kontakta oss här för att få ett prisförslag för vad det skulle kosta dig att byta vindrutan om du saknar en försäkring som täcker det. Vi byter rutor åt både privatpersoner och företag, oavsett vilket fordon skadan gäller.

Boka tid för byte vindruta

Meet the Team

Sedlar som visar att man får betala mindre hos Thoréns Glas

Enbart självrisken !?

Varför betala mer? Priserna avser privatpersoner och personbilar. Självriskerna gäller vid minst halvförsäkring. Avvikelser kan förekomma och vi rekommenderar att du kontaktar oss för exakt pris för just ditt fordon. Se prislista HÄR

Samglas vit lånebil som är fri när du behöver byta vindruta

 

Fri lånebil

När du byter bilrutan vill man göra det enkelt för sig, har får du en fri lånebil och gratis torkablad. Thoréns Glas har lång branscherfarenhet inom bilglas och är certifierade för att kalibrera vindrutor på alla bilfabrikat. Gammal bil som ny, oavsett märke vet vi hur vi ska byta ditt bilglas. Välkommen till oss när det är dags. Här är det enkelt att få proffsig hjälp.

nt

.

Bilglasspecialist som utför service på bil

Bilglasspecialist

Vi är otroligt noga och måna om din säkerhet när du lämnar in din bil för att byta bilglas i Göteborg. Termen ”Advanced Driver Assistance Systems” (ADAS) beskriver de avancerade funktionerna som många bilar är utrustade med idag. Exempel på dessa är kamera för filbyte, automatisk bromsning och regnsensorer. Alla dessa funktioner är till för bilens och förarens säkerhet.

Meet the Team

Två anställda utför byta vindruta tjänsten hos Thorens Glas

När rutan behöver bytas!

En så liten skada som tio millimeter i ett bilglas räcker för att du ska få skymd sikt på en människa så nära som 40 meter framför bilen. En sliten vindruta och små skador på rutan är särskilt märkbara när du kör i mörkret. Dessa skador tillkommer oftast via stenskott. Här ser vi Jennie förbereda den nya vindrutan.

Få ett bilglas som ökar din bils säkerhet – kontakta oss idag.

Säkerheten först visas med en bils interiör

Säkerheten först

Allt skall fungera på bästa sätt efter  vindrutebytet. Skador på en bilruta kan ge reflex- och ljusbrytningar som skymmer sikt vid körning, vilket är farligt ur trafiksäkerhetssynpunkt. Ett stenskott blir lätt en spricka, något som riskerar din körsäkerhet. Bilens bilglas är i dag även en del i bilens bärande konstruktion, dina rutor står för så mycket som 30% av konstruktionshållfastheten. För att passagerarplatsens krockkudde ska fungera är den beroende av att bilglaset ger stöd. Mycket av bilens elektronik och säkerhetsfunktioner påverkas av vindrutan.
Få ett bilglas som ökar din bils säkerhet – kontakta oss idag.

Noggrann Kalibrering hos Ryds Bilglas Göteborg

Noggrann kalibrering 

Det är väldigt viktigt att din framruta kalibreras för att säkerställa att allt i ADAS-systemet fungerarfelfritt. Vi är lika noggranna varje gång och ser till att allt är i sin ordning för att du ska kunna köra iväg från oss tryggt och säkert. Oavsett om du byter glas eller om ditt bilglas ska repareras är säkerhet och kalibrering viktigt för oss!

BYTA VINDRUTA? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ RINGER VI UPP DIG!

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Ryds Stig Center ( fd Thorens)

Ny kund
Kund sedan tidigare
Med försäkring & självrisk
Utan försäkring

Nära samarbete med kända försäkringsbolag vid lagning och byte av bilglas

Thoréns Glas byter bilglas & vindrutor genom följande försäkringsbolag

• Leaseplan • Euro • Protec • Dina • Folksam • Gjensidige • Ica Försäkring • IF • Audi Försäkring • Skoda Försäkring • Länsförsäkringar • Moderna försäkringar • Solid • Svedea • Trygghansa • Vardia • Watercircle • Volvia • Zurich • Crawford

 

Adress

Thoréns Glas

Exportgatan 81 A

422 46 Hisings Backa

Orgnr: 559393-1941

Vägbeskrivning

 

  

Öppettider

Måndag 07:00 - 17:00

Tisdag 07:00 - 17:00

Onsdag 07:00 - 17:00

Torsdag 07:00 - 17:00

Fredag 07:00 - 17:00

Lördag Stängt

Söndag Stängt

* Angående GDPR; Den nya lagen träder i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Thorens Glas AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina UPPGIFTER tas bort eller om du inte önskar något utskick från Thorens Glas AB.