Vikten av kalibrering av vindruta

När man byter ut vindrutan är det lika viktigt att man väljer rätt vindruta som att man kalibrerar den. Vindrutan är en bärande del av konstruktionen där den ofta är utrustad med kameror, sensorer och säkerhetssystem som trötthetsvarnare och autobroms. Vikten av att man kalibrerar vindrutan korrekt är därför av största vikt för att vindrutan inte ska riskera påverka bilens säkerhet negativt.

 

Erfarna glasmästare

Våra glasmästare har lång erfarenhet och stor kunskap av att kalibrera vindrutor på alla bilar, oavsett bilmärke eller årsmodell. Vår personal ser till att vindrutan blir korrekt monterad och kalibrerad, något som ofta tar mindre än en timme. Vissa bilmärken kräver ingen kalibrering vid utbyte av vindrutan. Om du känner dig osäker är du välkommen att låta oss se över den saken. Man behöver inte kalibrera vindrutan vid stenskottslagning. 

 

Auktoriserade av Glasbranschföreningen

Som auktoriserade av Glasbranschföreningen är vi på Thoréns Glas rätt val när du behöver byta ut din vindruta samt få den kalibrerad. Inget jobb är för stort eller för litet, för enkelt eller för komplext. Du är varmt välkommen till oss, 7 min med bil från Göteborgs centrum, när du behöver hjälp med din bil. Som erfaren bilglasspecialist är det är en självklarhet för oss att arbeta lika effektivt som noggrant. 

Låt oss byta ut och kalibrera din vindruta – kontakta oss idag.

Boka tid Vit samglas bil

Kontakta oss för att byta & självklart kalibrera din vindruta redan idag!

Vi finns i Göteborg på 

Exportgatan 81 A i Hisings Backa.

Du kan ringa oss på telefonnummer 031 - 58 15 55 eller om det brådskar på jourtelefon 0708-199994