Vi byter vindrutan på din lastbil i Göteborg | EST 1989

Svar på din självrisk vid byte av lastbilsglas!

Vi är utbildade och auktoriserade bilglasmästare med högsta kompetens för att byta vindrutor & lastbilsglas. Lämna lastbilen på morgonen och hämta den på eftermiddagen. Vi erbjuder fri lånebil och fria vägtullar när du ska byta vindruta hos oss. Rutan är bytt och skadeanmälan gjord till ert försäkringsbolag – smidigt och enkelt! Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och har datoriserad uppkoppling mot de flesta av dem och även mot Vägverket. Självrisken på ett rutbyte varierar beroende på försäkringsbolag, vi byter för dig utan försäkring eller med och då betalar du en självrisk vid bytet i Göteborg. Vi byter rutor åt både privatpersoner och företag, oavsett vilket fordon skadan gäller. Byte av rutor på yrkesfordon kräver både kompetens och rätt utrustning för att arbetet skall bli professionellt utfört.

Thoréns Glas är en helt märkesoberoende fullserviceleverantör så alla typer av yrkesfordon och fabrikat är välkomna.

Boka tid för byte vindruta

Meet the Team

Sedlar som visar att man får betala mindre hos Thoréns Glas

Svar på din självrisk ?

Varför betala mer? Priserna avser lastbilar och stenskottslagning och byte av vindrutor på lastbilar. Självriskerna gäller vid minst halvförsäkring. Avvikelser kan förekomma och vi rekommenderar att du kontaktar oss för exakt pris för just ditt fordon. Se prislista HÄR

Samglas vit lånebil som är fri när du behöver byta vindruta på lastbil

 

Fri lånebil inkl. mil

När du byter lastbilsrutan vill man göra det enkelt för sig (här får du en fri lånebil). Thoréns Glas har lång branscherfarenhet inom bilglas och är certifierade för att kalibrera vindrutor på alla bilfabrikat. Gammal lastbil som ny, oavsett märke vet vi hur vi ska byta din vindruta. Välkommen till oss när det är dags. Här är det enkelt att få proffsig hjälp.

Lastbilglasspecialist som utför service på lastbil

Lastbilsglasspecialist

Vi är otroligt noga och måna om din säkerhet när du lämnar in din lastbil för att byta vindruta i Göteborg. Termen ”Advanced Driver Assistance Systems” (ADAS) beskriver de avancerade funktionerna som många lastbilar är utrustade med idag. Exempel på dessa är kamera för filbyte, automatisk bromsning och regnsensorer. Alla dessa funktioner är till för bilens och förarens säkerhet.

Meet the Team

Kvinna förbereder ny vindruta att sätta på lastbil

När rutan behöver bytas!

En så liten skada som tio millimeter i ett lastbilsglas räcker för att du ska få skymd sikt på en människa så nära som 40 meter framför lastbilen. En sliten vindruta och små skador på rutan är särskilt märkbara när du kör i mörkret. Dessa skador tillkommer oftast via stenskott. Här ser vi Jennie förbereda den nya vindrutan.

Få ett bilglas som ökar din bils säkerhet – kontakta oss idag.

Säkerheten först visas med en bils interiör

Säkerheten först

Allt skall fungera på bästa sätt efter vindrutebytet. Skador på en bilruta kan ge reflex- och ljusbrytningar som skymmer sikt vid körning, vilket är farligt ur trafiksäkerhetssynpunkt. Ett stenskott blir lätt en spricka, något som riskerar din körsäkerhet. Lastbilens vindruta är i dag även en del i fordonets bärande konstruktion. Dina rutor står för så mycket som 30% av konstruktionshållfastheten. För att passagerarplatsens krockkudde ska fungera är den beroende av att glaset ger stöd. Mycket av lastbilens elektronik och säkerhetsfunktioner påverkas av vindrutan.
Få ett bilglas som ökar din bils säkerhet – kontakta oss idag.

Nogrann kalibrering av framruta

Noggrann kalibrering 

Det är väldigt viktigt att din framruta kalibreras för att säkerställa att allt i ADAS-systemet fungerar felfritt. Vi är lika noggranna varje gång och ser till att allt är i sin ordning för att du ska kunna köra iväg från oss tryggt och säkert. Oavsett om du byter glas eller om ditt lastbilsglas ska repareras är säkerhet och kalibrering viktigt för oss!