Laga stenskott i Göteborg hos Thoréns Glas

När vi lagar stenskott kostar det från 0 kr i självrisk om du har halvförsäkring eller mer. Vill du få hjälp med lagning av stenskott? Vi erbjuder både drop-in och tidsbokning. Lagningen av stenskottet tar ca 20 minuter att genomföra. Välkommen till Thoréns Glas

 

Boka tid för lagning av stenskott i Göteborg

Från 0 kr i självrisk vid stenskottslagning | EST. 1989!

Mer än 30 år erfarenhet av att snabbt laga stenskott i Göteborg. Vi är utbildade och auktoriserade bilglasmästare med högsta kompetens för att laga stenskott i vindrutan. Laga skadan i vindrutan innan den sprider sig och rutan måste bytas. Genom att laga stenskotten i vindrutan sparar du både pengar och på miljön. Att laga vindrutan är både för din och andras säkerhet. Beroende på försäkringsbolag kostar det från 0 kr att laga stenskottet hos Thoréns Glas (företag betalar moms). Kontakta oss så hjälper vi dig. Det är alltid bra att sätta ett stenskottsplåster eller en tejpbit över stenskottet så fort det inträffat. På så sätt undviker du smuts i skadan varpå lagningen alltid blir mycket snyggare.

Laga stenskott från 0 kr
Gratis självrisk och kaffe vid lagning av stenskott.

Gratis självrisk & kaffe vid stenskottslagning

VI RÄDDAR DIN VINDRUTA.  Vi lagar dina stenskott medans du väntar. Det innebär en stor besparing både för dig, miljön och försäkringsbolaget. Du betalar inget, Thoréns Glas fyller i blanketter och tar kontakt med ditt försäkringsbolag. Det löser vi åt dig. Reparationen tar cirka en halvtimme. Medan du väntar bjuder vi på kaffe. Se prislista HÄR

Drop in eller tidsbokning vid stenskottslagning.

Laga stenskott via Drop in eller tidsbokning

Håkan fixar alltid så du får hjälp! Kontakta våra erfarna tekniker för att få hjälp med en spricka i vindrutan, eller för att laga stenskott. Du kan ringa och boka tid via 031 - 581555 eller boka tid online. Du är även varmt välkommen att svänga förbi på en drop in hos oss på Exportgatan 81A. Här hjälper vi dig så fort vi får en lucka. Själv kan du ta en kopp kaffe under tiden medan vi tar hand om din bil. Det ar ca 30 minuter.

Större chans att rädda din bilruta om du lagar dina stenskott så tidigt som möjligt.

Kom så fort du kan vid stenskott i vindrutan

Reparera alltid stenskott och sprickor i vindrutan så fort det går, även om det ser litet och obetydligt ut. Ju fortare du gör en stenskottslagning, desto större chans har du att rädda din vindruta från en spricka. Lagningen kan bli nästa osynlig på grund av att det inte hunnit komma ner någon smuts. Om du väl har fått en spricka kommer den att fortsätta att växa till för att till slut göra det nödvändigt att byta ut rutan ut helt och hållet. En tidig lagning blir både nästan osynlig samt billigare. Genom att reparera ditt stenskott blir din bilruta lika stark som före skadan.

Vi samarbetar med samtliga svenska försäkringsbolag vid stenskottsreparationer.

Jobbar med alla försäkringsbolag!

Oberoende på vilket försäkringsbolag du har är alltid självrisken ändå 0 kr när du vänder dig till Thoréns Glas. Försäkringsbolagen vill att du åtgärdar stenskotten i ett tidigt skede för att slippa betala stora pengar när rutan väl går sönder. För att underlätta för dig samarbetar vi med samtliga försäkringsbolag i Sverige och du betalar ingen självrisk. 


Få ett bilglas som ökar din bils säkerhet – kontakta oss idag.

Lagning av stenskott kräver att skadan är mindre än 5cm i diameter.

Vid skada av vindrutan på mindre än 5 centimeter

För att man skall kunna laga en bilruta får stenskottets diameter inte vara större än en femkrona. Skadan bör också vara belägen minst fem centimeter från glaskanten. En annan faktor som bedöms är rutans allmänna skick, om den är alltför sliten är ett byte av rutan ett bättre alternativ.

Våra 5 steg vid lagning av stenskott.

Våra 5 steg vid stenskottslagning

Här går vi kort igenom de steg som genomförs för att reparera ett stenskott:


1.Först rengörs skadan noggrant


2.Ett specialinstrument suger ut all luft runt skadan och ett resin appliceras


3.Resinet UV-härdas sedan i drygt 3 minuter


4.Eventuellt resinöverflöd tas bort och din ruta poleras slät


5.Skadan är nu åtgärdad


När vi lagar en spricka i vindrutan och reparation av stenskott använder vi alltid skyddsutrustning enligt glasbranschföreningens anvisningar.

LAGA STENSKOTT? OBS! VI HAR ÄVEN DROPIN! - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ RINGER VI UPP DIG!

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Ryds Stig Center ( fd Thorens)

Ny kund
Kund sedan tidigare
Med försäkring & självrisk
Utan försäkring

Nära samarbete med kända försäkringsbolag vid lagning och byte av bilglas

Thoréns Glas byter bilglas & vindrutor genom följande försäkringsbolag

• Leaseplan • Euro • Protec • Dina • Folksam • Gjensidige • Ica Försäkring • IF • Audi Försäkring • Skoda Försäkring • Länsförsäkringar • Moderna försäkringar • Solid • Svedea • Trygghansa • Vardia • Watercircle • Volvia • Zurich • Crawford

 

Adress

Thoréns Glas

Exportgatan 81 A

422 46 Hisings Backa

Orgnr: 559393-1941

Vägbeskrivning

 

  

Öppettider

Måndag 07:00 - 17:00

Tisdag 07:00 - 17:00

Onsdag 07:00 - 17:00

Torsdag 07:00 - 17:00

Fredag 07:00 - 17:00

Lördag Stängt

Söndag Stängt

* Angående GDPR; Den nya lagen träder i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Thorens Glas AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina UPPGIFTER tas bort eller om du inte önskar något utskick från Thorens Glas AB.